Netværket Værdi&Karriere

Kontakt anna@rbkkommunikation.dk eller tine@whitecloud.dk

Jeg har sammen med Tine Lund-Bretlau i 2022 etableret netværket Værdi&Karriere, hvor vi mødes om værdibaserede karrierevalg, om at tage stilling, og om at sætte retning for os selv, samfundet og fremtiden. Hver gang får vi besøg af et menneske med en stærk personlig og værdiorienteret fortælling fra et succesfuldt og ofte krævende arbejdsliv. Besøgene er startskuddet for faciliterede drøftelser i netværket, som fører til, at vi sammen bliver skarpere på vores egne værdier, prioriteter og fortællinger.

Du møder i 2022 blandt andre

ANDERS LANGBALLE OM BALANCE I KARRIEREN

TV2’s tidligere politiske kommentator skildrer i sin bog ”Forfra” de livsfarlige arbejdsforhold i toppen af mediebranchen – og hvad der sker, hvis man falder og knækker. Anders Langballe fortæller, hvordan han har rejst sig, hvad han har lært, og hvad han styrer efter i sit nye arbejdsliv.

SOFIE CARSTEN NIELSEN OM LEDELSE I KRISETID

Den radikale partileder overtog lederskabet midt i en af partiets største kriser. Hendes mangeårige samarbejdspartner, Morten Østergaard, blev fældet af #MeToo, og Sofie Carsten Nielsen blev selv kritiseret for sin håndtering. Alligevel greb hun magten. Hvad trak hun på i sig selvundervejs? Og hvilken historie vil hun skrive?

ANNETTE STUBE OM BÆREDYGTIG LEDELSE

Bæredygtighed stiller nye krav men rummer også enorme muligheder for mennesker og virksomheder. Annette Stube, tidligere Head of Sustainability i A.P. Møller-Mærsk og medforfatter til bogen ”Strategisk bæredygtighed – den nye ledelsesopgave”, deler sin indsigt i, hvordan vi skaber værdi gennem bæredygtighed.

CHRISTIAN HÜTTEMEIER OM MOTIVATION I MODVIND

Opgaven blev en anden end forventet, da Christian Hüttemeier takkede ja til jobbet som partisekretær i Venstre. Uro, krise og ballade – frem for fremgang og lyse tider. Hvilke overvejelser gør man sig, når forventningerne ligger langt fra virkeligheden? Hvor finder man motivationen? Og tør man tro på et godt resultat ved næste valg?

NINA MUNCH-PERRIN OM AT SKIFTE SPOR

En succesfuld karriere i finanssektoren blev overraskende vekslet til rollen som vært på DR Nyheder. Men hvad fik Nina Munch-Perrin til at vende tilbage til journalistikken? Hvilke overvejelser gjorde hun sig, og hvordan kom hun frem til, hvad hun lægger vægt på i sit arbejdsliv?

MARTIN KRASNIK OM TID TIL REFLEKSION

Læsertallene stiger for Weekendavisen til trods for, at avisen primært udkommer som papirudgave. Hvordan er det lykkedes at holde fast i et tidskrævende produkt i en tid, hvor alt ellers går hurtigere og hurtigere? Og hvordan har chefredaktør Martin Krasnik selv skabt tid til refleksion i sin hæsblæsende karriere?

Netværket mødes i andet halvår 2022 24/8, 27/10 og 8/12 i København K.

Program fra kl. 17.00-20.00 hver gang.