Netværket Værdi&Karriere

Jeg har sammen med Tine Lund-Bretlau i 2022 etableret netværket Værdi&Karriere, hvor vi mødes om værdibaserede karrierevalg, om at tage stilling, og om at sætte retning for os selv, samfundet og fremtiden.

I 2023 er temaet “Ledelse i krisetid”:

Kriserne vælter ind over os – økonomiske kriser, klimakrisen, medarbejderkriser og ledelseskriser. Men hvordan skal vi håndtere den enkelte krise, når vi samtidig kan se, at den næste allerede er under opsejling?

Det giver vores inspirerende oplægsholdere et bud på, når de gæster Netværket Værdi&Karriere og slår tonen an for aftenens drøftelser. Se programmet længere nede. Som altid faciliterer Anna Rørbæk og Tine Lund-Bretlau og også i år står den på lækker mad og drikke 🍽🍷 .

Hvis du har lyst til at være med i netværket, som tæller ledere og lederaspiranter fra det offentlige, private og interesseorganisationer, så tøv ikke med at række ud til Anna eller Tine

Program 2023, mød bl.a. en minister, chefredaktør og professor…

MARIE HANSEN OM KRISELEDELSE I DEMOKRATIET

Marie Hansen har som topleder håndteret organisatoriske, politiske og udefrakommende kriser i det offentlige i mere end 20 år. Hun fortæller os, hvordan det har formet hende som leder og den udvikling, hun har været igennem siden hun tiltrådte i sin første direktørstilling til i dag, hvor hun er øverste ansvarlig for driften af Folketinget.

LONE HANSEN OM MAGTSPROG

Lone Hansen, tidligere adm. direktør i Team Danmark, viser, hvordan hendes erfaring fra karateverdenen har givet hende en usynlig fysisk fordel i forhandlinger. Hun lærer os sine kneb med blik for detaljen i kroppens sprog og det at magte rummet – uden at bruge magt.

MIKKEL VEDBY RASMUSSEN OG KRISESAMFUNDET

Professor og dekan på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Mikkel Vedby Rasmussen, argumenterer i bogen ”Krisesamfundet” for, at kriser er en konstant. Hvordan opererer vi som ledere i en hverdag, hvor den ene krise afløser den anden, og vi skal være i evigt beredskab? Mikkel Vedby Rasmussen giver en dybdegående og perspektivrig analyse

JAKOB ELLEMANN-JENSEN OM LEDELSE

Jakob Ellemann-Jensen har ledelseserfaring fra både den civile, militære og politiske verden. Formand for Venstre siden 2019 og i slutningen af 2022 blev han forsvars- og vicestatsminister i landets nye SVM-regering. Hvilke erfaringer har Jakob Ellemann-Jensen gjort sig i de forskellige verdener, og hvordan leder man som minister?

METTE ØSTERGAARD OM AT ENGAGERE SIG

Mette Østergaard mener, at topledelse forpligter, og hun bruger sin position som chefredaktør på Berlingske Tidende til at sætte fokus på samfundets udfordringer. Det kaster hende af og til ud i offentlige stormvejr, som har givet hende indblik i krisers anatomi.

PETER LODAHL OM KUNSTNERISK LEDELSE

Peter Lodahl skal som direktør for symfoniorkesteret Copenhagen Phil levere kunstneriske oplevelser af højeste kvalitet. Men hvordan leder man et kollektiv bestående af individualister, samtidig med at man skal udvikle produktet og sikre finansieringen sammensat af offentlige og private midler?

Netværket mødes d. 16/3, 19/4, 31/5, 7/9, 5/10 og 23/11 hos White Cloud på Christianshavn.

Program fra kl. 17.00-20.00 hver gang.

Tilmelding: anna@rbkkommunikation.dk eller tine@whitecloud.dk