Anna Rørbæk

Mine erfaringer som rådgiver

Jeg har arbejdet med kommunikation og politisk interessevaretagelse i snart 20 år. Sammenlagt har jeg tilbragt 7 år på Christiansborg, først hos Venstre og siden i Radikale Venstres Pressetjeneste, både som pressechef og som kampagneansvarlig.

I flere år rådgav jeg kommercielle kunder på kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese, ligesom jeg har været kommunikationschef og en del af ledelsen på landets næststørste gymnasium og fra 2015-18 Head of Communication and Public Affairs hos BØRNEfonden. Derudover har jeg været pressetalsperson på vegne af Danmarks 12 største humanitære organisationer i forbindelse med den årlige Danmarks Indsamling på DR1 i 2017, 2018 og 2019.

Jeg er kandidat i Medievidenskab og Retorik fra Københavns Universitet. Jeg har lederuddannelser i bl.a. coaching og konflikthåndtering, underviser og har undervist på Aalborg Universitet og CBS, og jeg er medlem af Dansk Journalistforbunds ekspertudvalg om kommunikation- og journalistfagets fremtid.

I podcasten, som jeg har deltaget i HER, kan du høre mig fortælle om min tilgang til strategisk kommunikation og public affairs.