Anna Rørbæk

Mine erfaringer som rådgiver

 

Jeg har været selvstændig rådgiver med Rørbæk Kommunikation siden 2018.

Jeg har arbejdet på Christiansborg fra 2002-2004 og 2006-2011, først hos Venstre og siden i Radikale Venstres Pressetjeneste, både som pressechef og som kampagneansvarlig.

I flere år efter det rådgav jeg kommercielle kunder på kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese, ligesom jeg har været kommunikationschef og en del af ledelsen på landets næststørste gymnasium og fra 2015-18 Head of Communication and Public Affairs hos BØRNEfonden. Derudover har jeg i en årrække været pressetalsperson på vegne af Danmarks 12 største humanitære organisationer i forbindelse med den årlige Danmarks Indsamling på DR1.

Jeg er kandidat i Medievidenskab og Retorik fra Københavns Universitet. Jeg har lederuddannelser i bl.a. coaching og konflikthåndtering og en bestyrelsesuddannelse, jeg har undervist på flere danske universiteter og været medlem af Dansk Journalistforbunds (DJ) ekspertudvalg om kommunikation- og journalistfagets fremtid. Jeg er optaget som en del af censorkorpset for 2022-2026 ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Derudover er jeg professionelt bestyrelsesmedlem i flere bestyrelser.

Jeg bliver ofte brugt som kommunikationsekspert i nationale medier og deltager fx i Fagbladet Journalistens ugentlige podcast, som du kan lytte til HER.