Cases

Jeg arbejder med alt lige fra kommercielle globale virksomheder over offentlige danske kunder til organisationer med en humanitær eller bæredygtig dagsorden. Du kan møde et par af dem herunder og læse mere om min rådgivning ved at klikke HER:

”Vi har fået rådgivning af Anna Rørbæk ad flere omgange, og samarbejdet har på rigtigt mange områder løftet vores kommunikation til nye standarder. Der er helt sikkert mere, vi kan lære fra Anna.Michael Skelbæk Kamp, kommunikationschef hos DMI.

”Jeg har været meget begejstret for samarbejdet med Anna Rørbæk, som har løftet vores strategiske kommunikation op på et nyt niveau. Anna har fra første dag haft en særlig evne til at læse organisationen og de udfordringer, vi stod overfor. Hun er analytisk stærk og super struktureret. Hun er samtidig dybt empatisk og besidder evnen til at formidle nogle af de svære budskaber, hun finder i sine analyser på meget konstruktiv måde. Vi har fået mange brugbare værktøjer med fra Annas værktøjskasse. Jeg kan kun give Anna mine varmeste anbefalinger.” Kamilla Bjørn Drøidal, Director, Communication and Fundraising hos DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur.

”Anna har hjulpet med medietræning af vores danske talspersoner. Vi var rigtigt tilfredse med samarbejdet, og har taget en masse læring med os!” Lotte Rystedt, Presseansvarlig i FlixBus Danmark.